Cautare

6116 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs calarasi" (4.94 secunde)
Observator de Calarasi: ... Luminita Iordache) Reprezentantii Primariei Municipiului Calarasi au depus proiectul cu titlul Promovarea incluziunii sociale prin infiintarea unui club al pescarilor dunareni din municipiul Calarasi. ... Realizarea lucrarilor de interventie are ca scop transformarea cladirii intr-un loc de referinta pentru comunitatea locala a pescarilor dunareni din municipiul Calarasi.
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: ... Anuntul a fost facut de prefectul judetului Calarasi, George Iacob pe o pagina de socializare. ... Cota apei la Calarasi - 114 cm - 2 cm, a postat prefectul judetului Calarasi, George Iacob. ... Pompei Samarian Calarasi.
Have you ever been to Calarasi? ... In Calarasi este un pietonal in Centrul Vechi al orasului unde nu vezi nici tipenie de om. ... Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara.
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Dr Emil Strainu, militar de cariera si pasionat cercetator al enigmelor de pe Terra, confirma existenta unui tunel pe sub Dunare, in zona Calarasi-Silistra, mai precis in punctul Chiciu-Ostrov. ... Iata pasajul in care este confirmata existenta tunelului pe sub Dunare, mai mult ca sigur in zona Calarasi-Silistra:
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea. ... El are o vechime mare in turism, fiind multa vreme angajat la BTT Calarasi.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene.
Actualitatea de Calarasi si Adevarul informeaza: ... Ca de fie care data, si in acest an, sarbatoarea este organizata de Primaria Calarasi. ... Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor si de un sobor de preoti, la Biserica Alexe din Calarasi.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. ... Sa va spun acum despre concurs. ... Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59.
Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv. ... In premiera, copiii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea online a desenului, pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. ... Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
google-analytics.com